Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Henkilökunta

Elsi, tallin omistaja & ratsastuksenopettaja
34-vuotias, tallin omistaja ja ylläpitäjä on rehellinen, avoin ja positiivinen nainen.  Hän on erikoistunut kouluratsastukseen, mutta rakastaa ma
astoilua. Elsillä on eläintenhoitajan ammattipätevyys ja ratsastuksenopettajaksi hän valmistui 2011. Elsin ensimmäinen hevonen oli paint-ruuna Pokkard, mutta tapaturman vuoksi ruuna menetyi. Elsi oli monta vuotta ilman hevosia, jonka jälkeen hänen taitonsa olivat vähintäänkin ruostuneet. Uusi innostus hevosiin lähti, kun Elsi sai Queenien 1-vuotiaana ja sai myös ratsukouluttaa tamman täysin itse.
Ratsastuksenopettajana Elsi on ammattinsa osaava, taitava opettaja. Hänellä on malttia, mutta hän osaa myös vaatia ratsastajaa, mikäli näkee selvästi ratsastajan potentiaalin. Elsi on keskustelevaa sorttia, joten se on usein asia, mikä saa tuntilaiset hiukan hämilleen. Ratsastajien pitäisi keskittyä työskentelemiseen hevosen kanssa, eikä jatkuvaan keskusteluun. No, ehkäpä se onkin Elsin tapa saada ratsastajat kiinnittämään huomion oikeisiin asioihin...

Ada, tallilainen
16v, Elsin siskontyttö on tallin vakionaama. Hän käy tarvittaess
aPicture hoitelemassa hevosia ja on perillä kaikista tallilla liikkuvista juoruista. Niin, hän on itsekin aikamoinen vakoilija ja juoruilija. Uusille tallilaisille Ada on aina jostain syystä hyvin kärkäs ja hänen kunnioituksensa pitää voittaa todistamalla olevan hyvä ratsastaja. Toisaalta, mikäli on hyvä ratsastaja, saa myös Adan kateellisuuden päälleen. Neiti on siis melko ristiriitainen, eikä todellakaan moni tule tämän nirppanokan kanssa toimeen.

Jooa, tallilainen
17v, on satunnainen talleilija. Tämä nuori mies on hyvin kohtelias ja huumorintajuinen, mutta ei silti lämpene Adan epätoivoisiin yrityksiin iskeä tätä. Jooa on opiskelemassa kengittäjäksi ja osaakin kyllä hommansa jo huiman hyvin ottaen huomioon hänen opiskeluiden olevan vielä kesken. Jooa ei jaa huomiotaan sitä hakeville tytöille, vaan kiinnostuu yleensä niistä, jotka eivät niinkään sitä kerjää.

Samu Helismaa, ratsastuksenopettaja
38-vuotias Samu on rennon rempseä, mutta sitäkin vaativampi ratsastuksenopettaja. Hevosen selässä tehdään aina töitä sata lasissa, mikäli haluaa päästä pitkälle; on miehen motto, jonka kuulee usein miehen tunneilla. Mikäli Samu huomaa tunnillansa pienintäkään motivaationpuutetta tai laiskuutta työskennellä, hän aloittaa paasaamisen. Samun tunneilla saa varmasti kovaa, mutta sitäkin kehittävämpää palautetta. Miehen tuntilaiset kehittyvät usein nopeasti ja pienen motivaation omaavat tippuvat nopeasti miehen tunneilta pois.

 

 

©2018 Pihkaniemi - suntuubi.com